Home Live Radio Podcast Live TV Vodcast Forum Files Login Register :     Contact : 
 
Forum index Forum: Missing Stations Topic: Problem with 2 radios but they work on winamp Last replied to: April 8, 2011, 8:22 am Back to post view
AuthorPostOptions
Posted by Pollocedrone Message # 1     Posted at February 18, 2011, 11:33 am,     subject: Problem with 2 radios but they work on winamp  
Messages: 34 posts
Registration date: May 1, 2010
Status: Offline

Hi, i have a problem with 2 radios:

mms://pes.limemedia.cz/cm_queen?WMContentBitrate=135000&=.wma

http://fastreal.fastweb.it/RDS?.wma

The streams work on winamp...but the radio give me "elaboration data error".

Someone con help me? Thanks!
 
Posted by Pollocedrone Message # 2     Posted at February 28, 2011, 1:59 pm,     subject: Problem with 2 radios but they work on winamp  
Messages: 34 posts
Registration date: May 1, 2010
Status: Offline

UP! Help me please!
 
Posted by penbex Message # 3     Posted at March 1, 2011, 7:33 am,     subject: Problem with 2 radios but they work on winamp  
Messages: 2279 posts
Registration date: May 21, 2009
Status: Offline

For the first one you could also try the following URL's:
http://static.abradio.cz/data/s/23/playlist/queen32ss.asx
http://static.abradio.cz/data/s/23/playlist/queen64.asx
http://static.abradio.cz/data/s/23/playlist/queen128.asx
http://pes.limemedia.cz/cm_queen?WMContentBitrate=135000

 

 

 
Posted by penbex Message # 4     Posted at March 1, 2011, 8:42 am,     subject: Problem with 2 radios but they work on winamp  
Messages: 2279 posts
Registration date: May 21, 2009
Status: Offline

For the second: http://62.101.82.64/player/rds.asx

 

 
Posted by Pollocedrone Message # 5     Posted at March 25, 2011, 2:13 pm,     subject: Problem with 2 radios but they work on winamp  
Messages: 34 posts
Registration date: May 1, 2010
Status: Offline

Hi!

The second works with this link: mms://fastreal.fastweb.it/RDS

but the first has problem:

http://static.abradio.cz/data/s/23/playlist/queen128.asx

http://static.abradio.cz/data/s/23/playlist/queen64.asx

http://static.abradio.cz/data/s/23/playlist/queen32ss.asx

mmsh://pes.limemedia.cz/cm_queen?WMContentBitrate=135000&MSWMExt=.asf

mmsh://pes.limemedia.cz/cm_queen?WMContentBitrate=135000&MSWMExt=.asf

mmsh://pes.limemedia.cz/cm_queen?WMContentBitrate=70000&MSWMExt=.asf

mmsh://pes.limemedia.cz/cm_queen?WMContentBitrate=40000&MSWMExt=.asf

all "elaboration data error"

mms://pes.limemedia.cz/cm_queen?WMContentBitrate=135000&MSWMExt=.asf

mms://pes.limemedia.cz/cm_queen?WMContentBitrate=135000&MSWMExt=.asf

mms://pes.limemedia.cz/cm_queen?WMContentBitrate=70000&MSWMExt=.asf

mms://pes.limemedia.cz/cm_queen?WMContentBitrate=40000&MSWMExt=.asf

all locks the radio (to restart i must unplug ac power cable) at 44%

 

some idea? Thanks!


(Last Edited: March 25, 2011, 2:14 pm)
(Last Edited: March 25, 2011, 2:15 pm)
 
Posted by Pollocedrone Message # 6     Posted at April 8, 2011, 8:22 am,     subject: Problem with 2 radios but they work on winamp  
Messages: 34 posts
Registration date: May 1, 2010
Status: Offline

UP!